Kik vagyunk?

A labda lehet ovál is!

Tisztelt Látogató!
 
Ahogy a labdáról legtöbbünknek egy bizonyos forma jut eszébe, a nyelviskolákról is él egy kép az ember fejében. Tevékenységünkkel ezt szeretnénk gyökeresen megváltoztatni, mégpedig úgy, hogy mindig büszkén tekinthessünk vissza munkánkra.
 
A Words Come Easy Nyelviskolát abban a szellemben alapítottuk (2001), hogy a nyelvoktatói és nyelviskolai tevékenységből kigyomláljunk minden olyan beidegződést és marketing lufit, mely gátolja a nyelvtanulás sikerességét. Célunk egy egyedülálló műhely működtetése, melyben a praktikus szakmai és rugalmas emberi hozzáállás kihozza a maximumot a tanulók és vállalati döntéshozók korlátozott lehetőségeiből, és biztosítja a lehető legoptimálisabb megtérülését minden ráfordításnak.
 
Coaching szemléletű nyelvoktatói munkánk nyomán törekszünk arra, hogy ne csak a nyelvi fejlődést segítsük elő, hanem inspiratív kérdéseinkkel szakmai és magán jellegű kihívásaikban is támogatást adjunk tanítványainknak.
 
Azt szeretnénk, hogy iskolánk végállomás, ne pedig egy újabb megálló legyen a nyelvtanulás útján, és egy esetleges korábbi csalódás után szervező és oktató tevékenységünk revitalizálja a vállalati nyelvtanulást.
 
A honlap egyéb bugyraiban járva látni fogja, hogy ezek az elvek tételesen hogyan öltenek testet, és remélhetőleg tanulóként, tanárként, HR szakemberként hamarosan megtapasztalja mindezt. Szeretettel várjuk jelentkezését.
 
Üdvözlettel,
 
Csörgőné Kovács Nóra és Csörgő Tibor - Alapítók