Words Come Easy H2O

 
Angol nyelvi képzési program - Nyelvi helyzetek: csak túlélés vagy lubickolás?
Nehézségek: kevés életszerű lehetőség a szóbeli nyelvgyakorlásra, valamint az elmerülésre anyanyelvi közegben, és azok sem elsősorban a nyelvi fejlődés terepeként szolgálnak, hanem a munkavégzés eszközeként; az időben korlátozó, megállapodott életmód
 
Words Come Easy H2O - Három önállóan életképes modul, amelyek külön-külön is a legjobb minőséget hivatottak képviselni saját nemükben, de összefűzve, szinergiában, egymás természetes hiányosságait kiküszöbölve eljuttatják vállalati tanulóinkat a nyelvi fejlődés legmagasabb szintjeire.
 
Words Come Easy H2O - Rendszeres és szisztematikus kapcsolat a nyelvvel, segítség a konkrét nyelvi kihívásokban a munkahelyen (H), páratlan mértékű és hatásfokú elmerülés az anyanyelvi környezetben (H), anyanyelvi környezetben, munkakörre és vállalatra szabott gyakorló terep az idegen-nyelv szakmai célú felhasználására (O).
 
Words Come Easy H2O - Egy recept mágikus összetevők nélkül: varjúháj, denevérszárny, szárított keresztes pók, kecskebakhere-őrlemény, halotti gyertya elcsöppent viasza kizárva. A kritikus és józan gondolkodás eredményeként, célravezető és jó minőségű elemek kombinációja.
 
Ha ezek után kíváncsi rá, hogy mit jelent a két ’H’ és az ’O’, akkor szellemi termékünk védelme jegyében, kérem, egyelőre elégedjen meg ennyi információval, és kérje személyes tájékoztatónkat a csorgotKUKACwordscomeeasy.hu címen!