Oktatásszervezés

 Büszkén állíthatjuk, hogy a sablonoktól mentes, a megszokottól eltérő hozzáállásunk segített revitalizálni több vállalat nyelvi képzését, átsegítve őket a demotivált tanulók, rosszul összerakott csoportok, rosszul megválasztott haladásmérés, kurzusütemezés, vagy elégtelen forrás okozta problémahegyen.

Bár a tanulási folyamat sikerének kulcsa a tanuló és a tanár kezében van, az iskolán és a HR szakemberen múlik, hogy munkájukkal segítik vagy akadályozzák a hozzáférést a zárhoz.

Olyan bizalmi viszony kialakítására törekszünk, melyben hátat lehet nekünk fordítani, s afféle belső munkatársként elősegíthetjük a vállalat és a dolgozók érdekeinek egyszerre megfelelő, okos HR döntést. Nem plusz munkát adunk, hanem terhet veszünk le. Nem csak elvégezzük a feladatot, hanem az elejétől bekapcsolódva a szervezési folyamatba, segítünk azok megfogalmazásában is.

Célunk, hogy ténykedésünk a velünk kapcsolatban álló HR szakembernek szakmai sikert és fejlődést is hozzon. Erre kiváló lehetőséget nyújt oktatási programunk, a Words Come Easy H2O megismerése illetve részleges vagy teljes bevezetése.

A tréning büdzsét érintő változásokra válaszul megalkottuk a Words Come Easy Aspirin programot, mely enyhíti, esetenként megszünteti a forráselvonás fájdalmát. Bő folyadékbevitellel ajánljuk!